Amy Brownin huolella tekemät kattavat fanisivut, joilta löytyy paljon tietoa sekä erikoisuutena myös Soledadin kanssanäyttelijöiden kommentteja yhteisiltä ajoilta.Soledad Miranda Message Board:
Englanninkielistä keskustelua kaikesta näyttelijättäreen liittyvästä.Tim Lucasin asiantunteva ja kattava artikkeli, joka sisältää biografian sekä paljon analysointia Soledadin ja Francon yhteisistä elokuvista.
Marc Morrisin jättimäinen tietopläjäys, joka sisältää mm. täydellisimmän ja monipuolisimman löytämäni Franco-filmografian sekä myös paljon muuta kulttielokuviin liityvää asiaa.
Todennäköisesti sisällöltään kattavin elokuva-aiheinen tietopankki monipuolisten hakumahdollisuuksien kera: Tämä linkki vie suoraan Soledad Mirandan tietoihin.
"Elitisti on elokuussa 2003 perustettu, marginaalielokuviin ja elokuvakulttuuriin keskittynyt verkkojulkaisu, joka käsittelee moraalin ja ihmisyyden harmaalle vyöhykkeelle sijoittuvia kultti-, roska- ja taide-elokuvia. Se tuo uutta verta ja uusia näkökulmia sekä totuttuun elokuvakritiikkiin että journalismiin hyläten ns. perinteiset ja hyväksytyt arvot niin hyvästä kuin huonosta, jättäen samalla valtavirran elokuvatuotannon valtavirran mukana uivien kriitikkojen käsiteltäväksi."
Kotimaisen Hohto-elokuvalehden sivut joilta löytyy uutisia ja arvosteluja lähinnä mainstream-elokuvista sekä tuoreimmista kassamagneeteista, mutta tarjolla on myös elokuvaharrastajien keskustelufoorumi jossa sana on ainakin melkein vapaa.